Rozetne od belog cementa

O našem artiklu

Naziv artikla: Dekorativna rozetna od belog cementa
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata od belog cementa, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta ukrasnih elemenata od belog cementa i betona: rozetne, porte, sims lajsne, konzole, zidne lampe, ukrasne stubove, kapitele, svodove i druge elemente.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Oblikovanje elementima od belog cementa u unutrašnjosti stana ili kuće daje atmosferu luksuznog izgleda, čini enterijer originalnim, mirnim i prijatnim. Bogata igra svetlom, bojom, dekorativnim ornamentom ili samim reljefom elemenata čini svaki enterijer upečatljivim. Dekor vam omogućava da kreirate specijalne vizuelne efekte, na primer, beskonačnost plafona ili produbljivanje zida. Različite obrađene trake, zatvaranje pukotina i spojeva, ispravljaju greške završne obrade, efikasno dopunjuju liniju povezivanja različitih materijala i površina. Iza špulne plafonske ploče ponekad ima skriveno osvetljenje. Ukrasne pločice, medaljoni, vijenci vam omogućavaju da ukrasite niše, ukrasite ravni zidova, vrata, prozora, lukova ili ogledala. Brojni primeri od belog cementa u unutrašnjosti su pogodni za inspiraciju, ali je bolje odabrati izgled i dekor pojedinačno, uzimajući u obzir izgled i izgled namještaja. Profesionalni umetnik, koji radi sa elemetima od belog cementa, pomaže u realizaciji bilo koje ideje, stvaranju trodimenzionalnih dekorativnih elemenata ili punopravnih panela. Pomoću elemenata od belog cementa lako je naglasiti značajne elemente enterijera. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru elemenata od belog cementa i betona, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Dekorativne rozete od belog cementa i betona

Pozivamo Vas da posetite Atelje "Pejović" i da se sami uverite u našu stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih rozetni od belog cementa i betona, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"