Dekorativn ploče i ivičnjaci

O našem artiklu

Naziv artikla: Dekorativne ploče i ivičnjaci od belog cementa i beton
Atelje Pejović

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih elemenata, program sopstvenog dizajna i proizvodnje koji može zadovoljiti i najistančaniji ukus kupca. Mi stvaramo zajedno sa Vama, koristeći Vaše želje, predloge i sugestije kao i našu kreativnost, a i pre svega materijal vrhunskog kvaliteta. Zato ako želite da uredite Vaš stan, kuću, poslovni prostor ili samo jedan deo gde ćete biti najsrećniji i zaštićeni u komforu pozovite nas, jer samo kod nas Vaše želje za nećim lepim postaju stvarnost. Posetite naš izložbeni salon ako želite da vidite sve na jednom mestu ili ako samo želite da se informišete. Očekujemo Vas.
Atelje za oblikovanje gipsa "Pejović" nudi Vam iz svog proizvodnog programa više različitih vrsta ukrasnih elemenata: dekorativne ploče za dvorišta, stepenišna gazišta, kape za stubove za ogradu, ivičnjaka, kanalica, rubova za bazene i druge elemente od belog cementa i beton.

Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Atelje Pejović
Betonska galanterija je trajna, otporna podloga koja sa velikim izborom dimenzija, boja i tekstura može da zadovolji svačiji ukus i ukrasi svaku površinu. Proizvod izrađen od najkvalitetnijih materijala belog cementa i betona, prilagođen najnovijim ekološkim zahtevima, izuzetnih je karakteristika, velike otpornosti na mraz, pritisak i habanje i sve vrste spoljašnjih uticaja. Bojenje betonske mešavine prirodnim oksidnim bojama i primena specijalnih aditiva i plastifikatora garantuje postojanost tokom eksploatacije. Prednosti popločavanja betonskim elementima jeste laka postavka i ugradnja. Cena je manja od cene prirodnog kamena a postoji veliki izbor različitih tekstura. Od tradicionalnih ciglica, rustičnog kamena, kamenih ploča velikih formata do odgovarajućih ivičnjaka, žardinjera i stepeništa.
Ukoliko imate specijalne zahteve spremni smo da izradimo Dekorativni stubovi i pilastri po Vašem projektu i po Vašoj želji. Svojim klijentima nudimo potpune, stručne servisne informacije, kao i korisne savete u odabiru gipsanih elemenata, kompletne usluge za uredjenje, izradu idejnog rešenja enterijera i još mnogo toga.
Pozivamo Vas da posetite naš atelje i uverite se u naš bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje Pejović ATELJE "PEJOVIĆ"

Pogodnosti poslovanja sa nama:

  • Uz naše potpune, stručne i korisne savete možete da uživate u najbolji izgled Vašeg enterijera u godinama koje dolaze;
  • Proizvodi su deklarisani po važećim zakonima i standardima;
  • Pouzdanost u radu i poštovanje rokova;
  • Izrada gipsanih elemenata svih oblika i dimenzijama;
  • Kvalitet materijala i proizvoda je odlika naših programa;
  • Stručnost na poslovima projektovanja, izvođenja i rekonstrukcija svih vrsta ornamenata i gravura;
  • Potpune servisne informacije i usluge - Sve na jednom mestu;
  • Najoptimalnije rešenje prema potrebama investitora;
  • Kvalitetan proizvodni program po povoljnim cenama;
  • Profesionalnost i dugogodišnje iskustvo.

Katalog proizvodnog programa Dekorativne ploče i ivičnjaci od belog cementa i beton

Pozivamo Vas da posetite Atelje "Pejović" i da se sami uverite u našu stručnost, profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, bogat asortiman i kvalitet naših proizvoda.

Katalog prikazuje samo deo našeg bogatog proizvodnog programa dekorativnih ploča i ivičnjaka od belog cementa i beton, sopstvenog dizajna i proizvodnje.


Potrudili smo se da slikom i rečima dočaramo bar deo onoga o čemu sa ponosom pričamo, nadamo se da smo u tome uspeli...
S POŠTOVANJEM, VAŠ Atelje "Pejović"